Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Θα ξεχαστεί γρήγορα…

Δημοφιλή

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ, που έληξε 0-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3΄, όταν ο Καμαρά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη και στην εξέλιξη της φάσης ο Μιχαηλίδης έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Εντιαγέ. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» στο 13΄ με τον Ακπομ, που σούταρε έξω από τα δοκάρια του Κουέστα, ενώ στο 25΄ ο Πασχαλάκης παραχώρησε κόρνερ στο σουτ του Γκαρσία.

Στο 56΄ ο Μπίσεσβαρ βρέθηκε σε σημείο βολής, αλλά το σουτ του Σουριναμέζου έφυγε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Στο 65΄ ο Σάσα έπιασε κεφαλιά, όντας αμαρκάριστος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 78΄ ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Ζίβκοβιτς και στη συνέχεια ο Τσόλακ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη φάση.

Aρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία (63΄ Ιτούρμπε), Εντιαγέ (63΄ Μπερτόλιο), Μαντσίνι (85΄ Μάνος), Καμαρά.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81΄ Κούρτιτς), Σοάρες (65΄ Αουγκούστο), Ζαμπά (66΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ακπομ (75΄ Τσόλακ).

Προηγούμενο άρθροΌλα έμειναν στο μηδέν
Επόμενο άρθροΞέρει από τώρα το δρόμο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία