Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όλα έμειναν στο μηδέν

Δημοφιλή

Σε ένα «νωθρό» παιχνίδι – από πλευράς φάσεων τουλάχιστον – καθώς ο δυναμισμός δεν έλειψε, ο ΠΑΟΚ Β παραχώρησε ισοπαλία στην Τρίγλια για την 20ή αγωνιστική της Betsson Super League 2.

O Δικέφαλος συνέχισε βέβαια, δίχως ήττα για ένατο παιχνίδι κι ετοιμάζεται ήδη για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στον Βόλο, στις 23.02.

Το παιχνίδι, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Μακεδονικού δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας – η λευκή ισοπαλία μάλλον κρίνεται ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα – αν και στο πρώτο τέταρτο έδειχνε πως θα κυλήσει αλλιώς, δεδομένου ότι υπήρχε κάποια κινητικότητα. Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 8’ και στο 9΄με Τάχατο και Κουλιεράκη, μα μέχρι εκεί, καθώς ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και σε μονομαχίες διεκδίκησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καταγράφεται ως απειλή το έμμεσο φάουλ των φιλοξενούμενων στο 49’ που ωστόσο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ταλιχμανίδη και η φάση του 68΄για τον Δικέφαλο, με τον Ουεντραόγκο να χάνει την ευκαιρία να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Αξιοσημείωτη και η εκτέλεση φάουλ του Τάχατου, που σταμάτησε στον Παλαβράκη

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΠΑΟΚ Β:

Ταλιχμανίδης , Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου (Γιαξής 46′), Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (Γκορντεζιάνι 80′), Φασίδης (Tσαούσης 46′), Τάχατος, Τζίμας (Σμυρλής 78′), Πανίδης ( Κούτσιας 46′).Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Παπαστεριανός, Κωστούλας, Πατράλης, Ναπολιτάνο (Παπαδόπουλος 88′), Τότσκα (Γιουμπιτάνα 72′), Μπαστακός (Άλεξιτς 60′), Τόμας, Κάκκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το… αρχηγικό κάλεσμα του Μαυρίδη (video)

Για τον ημιτελικό του Final-4 της Futsal League B', ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας 3, το...

Στην ίδια κατηγορία