Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κουλιεράκης: «Να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή»

Δημοφιλή

Την Δευτέρα (30/1) ο ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Λεβαδειακού με 3-2 στο γήπεδο της Τούμπας, για την 20η «στροφή» της Super League. Στην χθεσινή (30/1) αναμέτρηση του Δικεφάλου, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «ασπρόμαυρα», γράφοντας το 3-1 για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις στο FORZA Online μετά την λήξη της αναμέτρησης. Κατά τη διάρκεια αυτών αναφέρθηκε στη συγκίνηση του πρώτου γκολ, αλλά και στο πρότζεκτ του Δικεφάλου με τα παιδιά των ακαδημιών.

Αναλυτικά όσα είπε Κουλιεράκης:

Για το πως νιώθει που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, μεγάλη συγκίνηση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, η χαρά είναι μεγάλη».

Για το αν κρύβουν «παγίδες» αγώνες όπως με τον Λεβαδειακό:

«Eννοείται πως κρύβουν παγίδες και κυρίως στην ψυχολογία και στο μυαλό. Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα. Νομίζω το διαχειριστήκαμε καλά, κερδίσαμε το οποίο είναι πολύ σημαντικό».

Για τις αλλαγές του ΠΑΟΚ στην ενδεκάδα και το τι κρατάει από τον σημερινό αγώνα:

«Είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Είχαμε ένα καλό πρόσωπο, σημασία έχει το αποτέλεσμα, δηλαδή που πήραμε την νίκη».

Για το αν του έλειψε ο Ίνγκασον:

«Η αλήθεια είναι πως με όλα τα παιδιά είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλή χημεία, όλοι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω πως είμασταν πολύ καλά και σήμερα».

Για το αν είναι «σταθμός» ο αγώνας με τον Ολυμπιακό:

«Το σημερινό είναι πολύ σημαντικό μας, το ίδιο σημαντικό είναι και το παιχνίδι την Κυριακή. Εμείς προφανώς πάμε σε όλα τα ματς για να τα κερδίσουμε. Σήμερα και αύριο θα ξεκουραστούμε και από Τετάρτη πάλι στην δουλειά, για να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή».

Για το πως είδε την φάση του πέναλτι:

«Δεν ξέρω, αυτή είναι η δουλειά του διαιτητή. Ο διαιτητής αποφάσισε αυτό το πράγμα, εμείς συνεχίσαμε και πήραμε την νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ που χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες του στην πρώτη ομάδα:

«Είναι σημαντικό εννοείται, μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά, είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρό και συνεχίζουμε».


Τελευταία νέα

Προετοιμασίας συνέχεια ενόψει ΑΕΚ

Μετά την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ καλείται να συνέλθει άμεσα και να βγάλει αντίδραση, για να μην γκρεμίσει...

Στην ίδια κατηγορία