Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κακλαμανάκης: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει»

Δημοφιλή

Συνέντευξη στην ΕΡΤ έδωσε χθες (30/1) ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, που αποτελεί τη νεότερη μεταγραφική προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ mateco. Ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στη δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο, αλλά και στους στόχους της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κακλαμανάκης στόχος είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ όλα τα ματς μέχρι το τέλος της χρονιάς σε Basket League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη θητεία του:

«Είναι μία ομάδα από την οποία ξεκίνησα στη Basket League, με τον ίδιο προπονητή που είχα κι εγώ για πέντε χρόνια. Έχω ένα θαυμασμό γι’ αυτή την ομάδα και σίγουρα υπάρχει ένα συναίσθημα αγάπης. Χαίρομαι πολύ όμως που νικήσαμε και κρατηθήκαμε ψηλά στην κατάταξη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Και την προηγούμενη φορά που ήμουν στον ΠΑΟΚ, πρωταγωνιστούσαμε, κάναμε μία καλή πορεία, μπήκαμε στα πλέι οφ και στις λεπτομέρειες δε μπήκαμε στην τετράδα. Ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και πάλι φέτος και έχουμε μία ευκαιρία να πλασαριστούμε στις καλές θέσεις ενόψει πλέι οφ».

Για τις προσδοκίες που έχει ο Άρης Λυκογιάννης:

«Ο κόουτς ξέρει τι να περιμένει από μένα. Ξέρει τι μπορώ να του δώσω, να παίξω άμυνα ως ψηλός, να μαρκάρω και στο πικ εν ρολ αλλά και ψηλότερα κορμιά και ταυτόχρονα, σκοράρισμα και στην επίθεση».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ έως το τέλος της σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει, με τη μέχρι τώρα πορεία του, ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ματς. Όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίσουμε από εδώ και πέρα, ακόμα και στο Final 8 του Κυπέλλου».


Τελευταία νέα

Oύτε την Πρωτομαγιά το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επρόκειτο να γίνει την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε ωστόσο προς...

Στην ίδια κατηγορία