Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Ο Σαρανταλήθειας γράφει για τη γλώσσα της κορμάρας του Κώστα

Δημοφιλή

*** Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες!

*** Η χώρα πηγαίνει προς μια κάποια κανονικότητα πάλι και το βλέπουμε παντού.

*** Ο Ολυμπιακός μας αρχίζει και ορθοποδεί!

*** Πρώτα οικονομικά. Κατήγγειλαν λέει οι τράπεζες το δάνειο για το Γ. Καραϊσκάκης…

*** Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω! Ένας απόγονος του Υψηλάντη να μην πληρώνει για το Καραϊσκάκης;

*** Πως πήραμε εμείς επανάσταση με τέτοιες σχέσεις, ένας Θεός ξέρει!

*** Πολύ φοβάμαι ότι με τον πόλεμο που γίνεται στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, θα εμφανιστούν τίποτα χρέη σε ψαροταβέρνες, τότε που νόμιζε ότι τον κερνούσαν και θα πρέπει να πουλήσει δυο τάνκερ να τα αποπληρώσει…

*** Πάντως έστω κι έτσι, το φέρνει ίσα βάρκα ίσα νερά το σωματείο ο Ευάγγελος που δεν μασάει από δάνεια!

*** Το ότι αποφάσισε μια μικρή μείωση στο μπάτζετ για του χρόνου, κρατώντας τον ίδιο προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, που δεν του πήραν μισό μεγάλο ματς, είναι δείγμα αποφασιστικότητας, όχι σφιξίματος…

*** Δεν είναι ο κυρ Βαγγέλης άνθρωπος, που λογαριάζει το χρήμα αν πρόκειται για τον Ολυμπιακό ή τη Νέα Δημοκρατία!

*** Ώρα είναι να σκάσουν βέβαια και τίποτα απλήρωτα κοινόχρηστα από τα γραφεία του κόμματος, που χρηματοδοτεί ο Υψηλάντης τζούνιορ, να μην ξέρει που να κρυφτεί!

*** Τουλάχιστον τα πράγματα πάνε καλά επικοινωνιακά. 

*** Ο Κώστας Καραπαπάς έχει σπάσει το συμπαθειόμετρο, και ο ένας πίσω από τον άλλον ο απλός κόσμος αρχίζουν να του κάνουν λάικ!

*** Είναι εμφανής όμως και η προσπάθεια που κάνει ο ίδιος να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του και από τις 30 λέξεις να το πάει στις 50 ως το τέλος της σεζόν!

*** Μέχρι τότε, όπως φάνηκε και στο ΟΑΚΑ, χρησιμοποιεί πολύ και τη γλώσσα του σώματος!

*** Γιατί αλίμονο αν ένα τέτοιο κορμί δεν είχε και γλώσσα!

*** Πολλοί πήραν τα φιλάκια που έστειλε, ως ειρωνική πρόκληση, αλλά αυτοί δεν ξέρουν πόσο μεγάλη καρδιά έχει ο Κώστας κάτω από τη γυναικομαστεία του…

*** Αιώνιοι αντίπαλοι και π@π@ριες… 

*** Επειδή αυτή την περίοδο και μετά την παραδοχή της “δίκαιης κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ”, τον κύριο Σάββα τον έχουν βάλει στην κατάψυξη (κυριολεκτικά), ο Κώστας έχει αναλάβει μόνος του το βάρος του να παραμείνει ο Ολυμπιακός ο πιο γραφικ…, συγγνώμη ο πιο τιτανομέγιστος σύλλογος στην Ευρώπη!

*** Ίσως και στον κόσμο.

*** Και τέλος, βλέπουμε πάλι τον Ολυμπιακό να ελέγχει το παρασκήνιο. Δικαιώθηκε πλήρως η θέση του, που ήθελε να συνεχιστεί το ματς στο ΟΑΚΑ για να βάλει κι άλλα γκολ και επιστρέφει εκεί για να το πετύχει.

*** Απόφαση σκάνδαλο να τον τρέχουν για 15-20 λεπτά παιχνιδιού τον καημένο τον Παναθηναϊκό, που θα πρέπει να προσέξει μη φάει κι άλλα γκολ από τον πρωταθλητή των τελικών!

*** Ενώ αν κάνει κανένα λάθος και ισοφαρίσει, βλέπω μετά να το διακόπτει ο Μοντεστό μόνος του, για να δηλώσει μετά ότι θέλει να το ξαναπαίξει από την αρχή. 

*** Γενικά ο Ολυμπιακός μας του κυρίου Μαρινάκη, βγάζει μια υγεία, δεν νομίζετε;

*** Το βλέπεις στο πρόσωπο του Μάρτινς, ότι ο άνθρωπος είναι καλοζωϊσμένος, οι παίκτες μια γροθιά, οι οπαδοί αποθεώνουν τα στελέχη (της Νέας Δημοκρατίας), υπάρχει σεβασμός παντού!

*** Δεν τον έχει μικρύνει ο Βαγγέλης τον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης τον παραείχε μεγαλώσει με δανεικά και τώρα απλά ο ευεργέτης τον εξορθολογίζει!

Τελευταία νέα

Οι βετεράνοι στη Λήμνο

Η ομάδα βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες στη Λήμνο, όπου έδωσε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη τοπική ομάδα...

Στην ίδια κατηγορία