Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζλάταν: «θα συνεχίσω το ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια ακόμα»

Δημοφιλή

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά το χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε τον περασμένο Μάιο στο γόνατο.

Έτσι πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε του αγώνα κόντρα στην Αταλάντα και με τη δική του αύρα πλέον το σύνολο του Στέφανο Πιόλι αποκτά αυτόματα σύμμαχο για τη συνέχεια.

Ο 41χρονος σούπερ σταρ μίλησε στα ιταλικά μέσα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται για μερικά χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι υπέροχο συναίσθημα, πέρασαν ένας χρόνος και δύο μήνες που δεν έπαιζα ποδόσφαιρο όπως ήθελα, δεν ήμουν καλά και δεν μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω.
Υπέφερα πολύ, και για ό,τι είχε να κάνει με τον Μίνο Ραϊόλα και για τη φυσική μου κατάσταση. Είναι πολύ ωραίο λοιπόν που βρίσκομαι ξανά στο χορτάρι. Από όταν επέστρεψα, ήμουν σίγουρος ότι μπορώ ακόμη να κάνω τη διαφορά και να μεταφέρω την πίστη και την αυτοπεποίθηση και στους άλλους.

Δυστυχώς δεν γύρισα στην καλύτερη δυνατή φάση μας, αλλά στα τελευταία τρία-τέσσερα ματς έχουμε παίξει πολύ καλά, βλέπω τη δίψα μας στην προπόνηση. Δεν πρέπει να σταματήσουμε, γιατί μία ήττα είναι αρκετή να τα αμφισβητήσει όλα.

«Αν είμαι όπως είμαι σήμερα, θα συνεχίσω για μερικά χρόνια, όχι μόνο για την επόμενη σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν τρεις εβδομάδες οι εκτιμήσεις δεν ήταν θετικές. Τότε κάτι συνέβη και μέσα σε τρεις εβδομάδες σημείωσα μεγαλύτερη πρόοδο απ’ ό,τι τους τελευταίους οκτώ μήνες. Ήμουν διαρκώς περιορισμένος γιατί το πόδι μου ήταν πρησμένο, αλλά έχω την εμπειρία από τον τραυματισμό μου στο άλλο πόδι, ξέρω πως χρειάζεται χρόνος και υπομονή».

Προηγούμενο άρθροΠΑΟΚ… non stop! (pics)
Επόμενο άρθροΑσταμάτητος ο Πέντρο Ενρίκε!


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία