Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζαγοράκης: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ορμώμενος από τα 98 έτη που κλείνει τη σημερινή (20.04) μέρα ο ΠΑΟΚ απέχοντας μόλις δύο από τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, ο Θοδωρής Ζαγοράκης με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook αναφορικά με τη σημαντική ημερομηνία του «ασπρόμαυρου» οργανισμού.

Παίρνοντας τη σκυτάλη αφενός από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που έκανε λόγο για «98 χρόνια που κανείς δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει τι είσαι για μένα» και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που επισήμανε μεταξύ άλλων «η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα», ο βετεράνος ποδοσφαιριστής μίλησε για τον… δικό μας ΠΑΟΚ.

Δείτε αναλυτικότερα το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο καθένας μας έγινε ΠΑΟΚ για έναν διαφορετικό λόγο, από ένα διαφορετικό ερέθισμα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του Συλλόγου. Ο, τι ενώνει διαφορετικά όνειρα κι ελπίδες, αντικρουόμενες αντιλήψεις, κοινωνικές τάξεις… Και το κάνει με τρόπο εμφατικό. Ο δικός μας ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές έχασε χρόνο, πνιγμένος στον κακό του εαυτό. Σώθηκε και ξεπέρασε τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει: την εσωστρέφεια. 98 χρόνια αξιοπρέπειας, ανεξαρτησίας, τιμής και περηφάνιας! Χρόνια Πολλά, ΠΑΟΚ!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ορφανός» ο πάγκος της Εθνικής κόντρα στη Γερμανία

Ορφανός ο πάγκος της Εθνικής ομάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να...

Στην ίδια κατηγορία