Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Δημοφιλή

Ο Ζοάο Κανσέλο κατήγγειλε προσβλητικά και σκληρά σχόλια που δέχθηκε εκείνος και η οικογένειά του στα κοινωνικά δίχτυα μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζοάο Κανσέλο υπέστη τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League με έναν ιδιαίτερο τρόπο . Ο δεξιός μπακ έκανε το πέναλτι στον Ντεμπελέ που κόστισε το τρίτο γκολ για τους «μπλαουγκράνα» κόντρα στους Γάλλους. Κάτι που του έχει προκαλέσει υπερβολική κριτική στα κοινωνικά δίκτυα, σε σημείο να δέχεται απειλές και σχόλια που επιθυμούν θάνατο στην οικογένειά του.

«Ο κόσμος λέει τα πάντα», είπε ο Κανσέλο σε συνέντευξή του στο ESPN. «Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου. Δεν θα το έλεγαν στα μούτρα, γιατί θα είχαμε πρόβλημα, αλλά στα σχόλια γράφουν ότι θέλουν», κατήγγειλε ο Πορτογάλος μπακ.

«Είναι προσβλητικοί για τον σύντροφό μου, την κόρη μου, το αγέννητο μωρό μας. Είναι ένας σκληρός κόσμος και πρέπει να ξέρεις πώς να ζήσεις μαζί του. Ξέρω πώς να το κάνω, αλλά δεν ξέρω πια τι να πω» εξομολογείται και προσθέτει: «Το να ευχηθούμε θάνατο σε ένα μωρό είναι κάτι πολύ σοβαρό. Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται τον άνθρωπο πίσω από τον ποδοσφαιριστή που βλέπουν στην τηλεόραση. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Είμαστε ίσοι».

Ο Πορτογάλος διεθνής απάντησε επίσης στα σχόλια του πρώην αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος είπε ότι ήταν «ανόητος, αφελής και σαν άπειρος νεαρός παίκτης σε κατάσταση πανικού».

«Ο Φέρντιναντ ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά είμαι σίγουρος ότι έκανε και λάθη», πρόσθεσε ο Κανσέλο. «Όλοι το κάνουμε. Αλλά φυσικά είναι δουλειά του, είναι αναλυτής και έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι σκέφτεται. Το δέχομαι, είναι η γνώμη του. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο έκανα το πέναλτι ήταν ένα παιδικό λάθος, αλλά ίσως πώς πήγε το παιχνίδι, το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή, καλά, δέχομαι την κριτική», κατέληξε ο Πορτογάλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εξετάζει την περίπτωση του Φλικ η Τσέλσι

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι είναι αβέβαιο και φτάνοντας στο τέλος της σεζόν, οι φήμες...

Στην ίδια κατηγορία