Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Υπόθεση για τρεις η… κορυφή

Δημοφιλή

Άκρως απαιτητικός Ιανουάριος για τον ΠΑΟΚ δεδομένων των απαιτητικών υποχρεώσεών του στις εγχώριες διοργανώσεις, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ζητά τη συμβολή του φίλαθλου κοινού της στην ψηφοφορία που διεξάγει με γνώμονα την ανάδειξη του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της τον προηγούμενο μήνα. «Μονομαχούν» οι Κίριλ Ντεσπόντοφ, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ράχμαν Μπάμπα.

Αναλυτικά όσα επισημαίνονται από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Πλήρης μήνας, ένας μακρύς και χορταστικός Ιανουάριος για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας. Το paokfc.gr και το PAOK FC Offiicial App, σας καλούν να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας μας για τον μήνα που μας πέρασε, λοιπόν.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα τον Ιανουάριο, μετά και από τις πολύ καλές εμφανίσεις του Δεκεμβρίου. Απολαυστικός και κυρίως αποδοτικός, ο εξτρέμ του Δικεφάλου μέτρησε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ στα πρώτα έξι παιχνίδια του 2024. Είναι άλλωστε, ήδη δεύτερος σε γκολ και ασίστ στην Stoiximan Super League 2023-24.

Προφανώς, τη λίστα «κοσμεί» και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Πέραν του αβίαστου χαμόγελου που προκαλούν οι εμπνευσμένες ενέργειές του, ο Mr. Breeze υπήρξε και αποτελεσματικός. Μετρά ήδη δύο γκολ και δύο ασίστ σε επτά αγώνες.

Τέλος, για τον ατομικό τίτλο θα παλέψει κι ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος ανταποκρίθηκε άψογα στις υποχρεώσεις του και στα έξι παιχνίδια που αγωνίστηκε τη νέα χρονιά. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου μέτρησε τρία γκολ και μία ασίστ, όντας κομβικός σε άμυνα και επίθεση. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία