Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Υπολογίζεται κανονικά από τον Πρόμπιεζ ο Κεντζιόρα»

Δημοφιλή

Αρκετά κομβική είναι η παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τον Πολωνό αμυντικό να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας και να βοηθάει σημαντικά την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο 29χρονος άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και πλέον αγωνίζεται στα στόπερ, όντας κομβικός σε πολλές φετινές αναμετρήσεις.

Η καλή αγωνιστική κατάσταση του Κεντζιόρα δεν περνάει απαρατήρητη στην πατρίδα του, με τα μέσα στην πατρίδα του να αναφέρουν πως υπολογίζεται κανονικά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαλ Πρόμπιεζ, ενόψει των αγώνων για τα μπαράζ του Μαρτίου.

Η Πολωνία θα αντιμετωπίσει, αρχικά, την Εσθονία και σε περίπτωση που κερδίσει, τότε στο δρόμο της θα βρεθεί ο νικητής του Ουαλία-Φινλανδία. Ο Κεντζιόρα αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στις κρίσιμες «μάχες», που θα δώσει για μία θέση στο EURO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία