Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Βύθισε» την ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο οποίος επικράτησε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο την ΑΕΚ με 12-8, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα το παιχνίδι, πετυχαίνοντας από δύο τέρματα εναλλάξ, 2-2. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, 2-3, ωστόσο ο Τσολακούδης ισοφάρισε προς στιγμή, 3-3, με το τελικό σκορ να είναι 3-4.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Ντελιτς, 4-4, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα, 4-5. Με γκολ του ο Σαλέχ διαμόρφωσε το τελικό, 5-5, για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος κράτησε την καλή του εμφάνιση και πήρε «κεφάλι» στην αναμέτρηση, με τρία σερί γκολ από τους Ντέλιτς, Τσολακούδη και Κόουπμαν, κάνοντας το 8-5. Η ΑΕΚ μείωσε σε 8-7, με τον Ντελιτς να ανοίγει ξανά την διαφορά, 9-7. Με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 10-8.

Στο τέταρτο, τελευταίο και καθοριστικό οκταλεπτο, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν ενώ πέτυχε και δύο σερί γκολ με τους Ντελιτς και Τσολακουδη και κλείδωσε την «ασπρόμαυρη» επικράτηση, με το τελικό 12-8.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, καθώς η ομάδα περιμένει να μάθει το πρόγραμμα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Οκταλεπτα: 3-4, 2-1, 5-3, 2-0

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης, Προσινικλής Νίκος, Καπράγκος, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 5, Προσινικλής Πολυμέρης, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ 1, Καρατζάς.


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία