Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Στηρίζει τους διαιτητές ο Φρόιντφελντ

Δημοφιλή

Στο πλευρό των διαιτητών της SL1 για την απόφασή τους να απέχουν ομαδικά στάθηκε και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ.

Καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την ειλημμένη απόφαση των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας να δηλώσουν ομαδικό κώλυμα για την 14η αγωνιστική της Super League και… βλέπουμε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν η ίδια η ΚΕΔ εκείνη που οργάνωσε το meeting των διαιτητών για να συζητηθεί το θέμα και ήταν παρόντα όλα τα μέλη, του προέδρου της Επιτροπής, Πίτερ Φρόιντφελντ συμπεριλαμβανομένου.

Μάλιστα ο Σουηδός αρχιδιαιτητής στάθηκε εξ αρχής στο πλευρό των διαιτητών, λέγοντάς τους -σε ελεύθερη μετάφραση- πως “είμαι μαζί σας” στην απόφαση που θα λάβουν. Ο Φρόιντφελντ ανέφερε ότι θα έχει επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ωστόσο σε εκείνο το σημείο οι ρέφερι του αντέτειναν πως μέχρι τότε θα είναι ήδη πολύ αργά και πιθανώς να επισπευστεί το ραντεβού του με τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 1,5 ώρα και όλοι οι διαιτητές φώναξαν με… ένα στόμα “ως εδώ”! Άπαντες ανέφεραν ότι θα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα πριν γίνει κάτι ακόμα πιο σοβαρό, ακόμη κι από τη δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο πριν μερικά χρόνια, την οποία έφεραν ως παράδειγμα.

Εντός των προσεχών ωρών θα ετοιμαστεί η επιστολή των διαιτητών της SL1 προς την ΚΕΔ κι ακολούθως πρόκειται να ενημερωθούν αρμοδίως τόσο η ΕΠΟ, όσο και το υπουργείο.


Τελευταία νέα

Ντεσπόντοφ: «Το πρωτάθλημα με το ΠΑΟΚ είναι… μοναδικό»

Ο  Κίριλ Ντεσπόντοφ έδωσε συνέντευξη στη Βουλγαρία και σε αυτή σημείωσε πως πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή...

Στην ίδια κατηγορία