Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Βρήκε σε τοίχο

Δημοφιλή

Απροσπέλαστη αποδείχτηκε για τον ΠΑΟΚ η άμυνα του ΟΦΗ και έτσι το 0-0 «σφράγισε» το ματς της Τούμπας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνάντησε προβλήματα στο να προκαλέσει ρήγματα στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή του ΟΦΗ. Κι όταν στο 21΄ ο Ζίβκοβιτς έβγαλε τον Κωνσταντέλια-έστω και σε πλάγια θέση-απέναντι στον Μανδά, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ κατάφερε να σώσει την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την κόντρα επίθεση και στο 32΄ ο Ντίκο έφυγε επικίνδυνα από τα δεξιά, αλλά ο Κοτάρσκι δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει.

Με την έναρξη του β΄ μέρους ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο. Στο 54΄ το σουτ του Νάρεϊ έφυγε άουτ, στο 65΄ ο Λουτσέσκου έριξε στη μάχη και τον Τόμας (αντί του Ρ. Σοάρες), στο 74΄ χρειάστηκε ο Μανδάς για να διώξει το σουτ του Ολιβέϊρα, αλλά ο ΟΦΗ έδειχνε να ελέγχει (αμυντικά) το ματς. Στις καθυστερήσεις πάλι ο Μανδάς έσωσε την εστία του στο σουτ του Ολιβέιρα και στην επόμενη φάση ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Περέα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (73΄ Βιεϊρίνια), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες (65΄ Τόμας), Αουγκούστο, Σβαμπ (73΄ Ντάντας), Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (72΄ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο (56΄ Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης, Τοράλ (73΄ Νέιρα), Ντίκο (90΄ Ντίκο).


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία