Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βουλευτής ζήτησε την εκδίωξη του Μαζράουι από την Μπάγερν

Δημοφιλή

Ο Γερμανός βουλευτής Γιοχάνες Στάινινγκερ, μέλος του συντηρητικού κόμματος CDU, κάλεσε τη Μπάγερν να διώξει τον Νουσαϊρ Μαζράουι και τις αρχές της Γερμανίας να τον απελάσουν, εξαιτίας της υποστήριξης που πρόσφερε ο Μαροκινός διεθνής αμυντικός στην Παλαιστίνη.

Ο Μαζράουι «ανέβασε» ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο εύχεται νίκη στην Παλαιστίνη στον πόλεμο με το Ισραήλ: «Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του», αναφέρει μία φωνή στο βίντεο.

«Η ομάδα του Κουρτ Λαντάουερ (πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν “λέσχη των Εβραίων”, δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι κρατικές αρχές για την απέλασή του από τη Γερμανία», σημείωσε ο βουλευτής μέσω του λογαριασμού του X (πρώην twitter).


Τελευταία νέα

Στην αναμονή για Σάστρε

Εβδομάδα αποφόρτισης για τον ΠΑΟΚ κατόπιν του απαιτητικού προγράμματός του με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, με...

Στην ίδια κατηγορία