Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Βόμβες» Τάισον κατά του προέδρου της Ιντερνασιονάλ

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ) ο Τάισον ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «διαζύγιο» του Βραζιλιάνου εξτρέμ με την Ιντερνασιονάλ δεν ήταν και τόσο… ήρεμο.

Πιο συγκεκριμένα, 35χρονος μεσοεπιθετικός ξέσπασε κατά του προέδρου της ομάδας, Αλεσάντρο Μπαρσέλος, σε ζωντανή μετάδοση που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα.

Πιο συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν θέλω να τον δω ούτε ζωγραφιστό μπροστά μου. Είχα ένα καλό συμβόλαιο με τη Σαχτάρ και αυτός με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα. Αποφάσισα να αφήσω … φορτηγό λεφτά για να επιστρέψω εδώ, και να μου κάνουν αυτό. Αυτό που ήθελα περισσότερο από όλα ήταν να γίνω πρωταθλητής. Τους είπα ότι αν θέλουν να μειώσουν τον μισθό μου για να μείνω στην ομάδα, θα μπορούσαν να το κάνουν. Μόνο που αυτοί δεν ήθελαν».

Σε κάποιο άλλο μέρος της κουβέντας, ο Τάισον αποκάλυψε ότι δεν έλαβαν ποτέ χρηματικό έπαθλο οι εργαζόμενοι του συλλόγου:

«Φεύγοντας τους ζήτησα να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους του συλλόγου. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν δει ούτε μια δεκάρα από τα χρηματικά έπαθλα. Εμείς οι παίκτες τους δώσαμε μπόνους. Έκοψα από τον μισθό μου για να τους δώσω.

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για ένα σκάνδαλο που έλαβε χώρα στην Ιντερνασιονάλ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της είχαν να λάβουν τα χρήματα για τα δικαιώματα της εικόνας τους, για τρεις μήνες. Έτσι, προχώρησαν σε αποχή από την προπόνηση με τον Τάισον να στοχοποιείται για αυτή τη κίνηση.

«Τα έριξαν όλα σε εμένα. Υπήρχαν 33 ποδοσφαιριστές που δεν βγήκαν για προπόνηση και για όλα έφταιγε ο Τάισον. Ο πρόεδρος δεν είχε το θάρρος να πει στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν ήμουν εγώ. Οι τύποι απλά με χτυπούσαν», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος Βραζιλιάνος.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία