Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Νίκη με… υπογραφή Τζίμα!

Δημοφιλή

Την Κυριακή (8/1) ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να πάρει ακόμα μία νίκη, καθώς ο Δικέφαλος επικράτησε εκτός έδρας επί του Θεσπρωτού με σκορ 1-0.

Έτσι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέβηκε εκ νέου στην πρώτη θέση του βαθμολογικού «συγκατοικώντας» με τον Πανσερραϊκό στους 22 βαθμούς.

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Γκορντεζιάνι έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Τσιμόπουλος είχε απάντηση.

Μέχρι την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι δύο ομάδες δεν απείλησαν με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ.

Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Γκορντεζιάνι βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά ο Τρομπούκης με προβολή έβγαλε την μπάλα πάνω από την γραμμή.

Στο 61ο λεπτό ήρθε το γκολ για τους «ασπρόμαυρους». Ο Τζίμας με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Τσιμόπουλο, ανοίγοντας το σκορ.

Οι συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος (66′ Ντόντης), Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πανταζέλος, Χατζάκος (80′ Παππάς), Οικονομίκος (46′ Λύγκας), Μπίκας (46′ Ρούσης), Δρίτσας.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Τσοπούρογλου, Μελετίδης (88′ Νινούα), Γρόσδης (69′ Γιαξής), Χατζηστραβός (78′ Κωττάς), Ρικάρντο (46′ Σπυράκος), Μπράντονιτς, Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).


Τελευταία νέα

Παίζουν τα ρέστα τους στον 3ο τελικό με τη Νέα Ιωνία

Σ' ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δίνει σήμερα στις 18.00 τον τρίτο τελικό του...

Στην ίδια κατηγορία