Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλεϊ: Ξεχώρισε στη νίκη της Ολλανδίας ο Φαν Χάρντερεν (video)

Δημοφιλή

Μία ακόμη συμμετοχή με την Εθνική Ολλανδίας κατέγραψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Μάρτεν Φαν Χάρντερεν. Ο Ολλανδός ακραίος ήταν ένας από τους διακριθέντες στη νίκη της Ολλανδίας κόντρα στη Γερμανία με 3-0 σετ. Ο Φαν Χάρντερεν συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Volleyball Nations League, με την παρουσία του να είναι καθοριστικά στα παιχνίδια των «οράνιε».

Μάλιστα, στην χθεσινή (9/6) αναμέτρηση ήταν ο πρώτος σκόρερ 21 πόντους, έχοντας παράλληλα τέσσερα μπλοκ και δύο άσους. Αξίζει να σημειωθεί πως έδωσε συνέντευξη σε ολλανδικό μέσο, μιλώντας για τον στόχο της Εθνικής Ολλανδίας ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων.

«Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα καλοκαίρια τα τελευταία δέκα χρόνια με την ολλανδική ομάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, του χρόνου στο Παρίσι, είναι ο μεγάλος στόχος. Θέλουμε να είμαστε εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επιπροσθέτως, στην ίδια διοργάνωση συμμετέχει και ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Τζέι Μπλάνκεναου, ο οποίος όμως γνώρισε τα ξημερώματα την ήττα με 1-3 σετ από την Αργεντινή.


Τελευταία νέα

Ρεσιτάλ Ράζβαν: «Balance, Mentality, Confidence»

«Balance, Mentality, Confidence» το τρίπτυχο που συνοψίζει την ποδοσφαιρική διδαχή του Ράζβαν Λουτσέσκου σε... υπενθύμιση προς το αγωνιστικό τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία