Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βόλεϊ Ανδρών: Όλο το βάρος στο πρωτάθλημα

Δημοφιλή

Για την 14η αγωνιστική της Volley League ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Πολίχνη, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, τον τοπικό Πήγασο.

Ο Υπερπρωταθλητής Ελλάδος, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ψάχνοντας το απόλυτο στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, προκειμένου να «κλειδώσει» την θέση του στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Το σύνολο του Γιόσκο Μιλενκόσκι βρίσκεται στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς σε 11 αγώνες.

Απέναντί του, ο Πήγασος Πολίχνης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τον Μίλωνα, και παρέμεινε στην όγδοη θέση με δέκα βαθμούς σε 12 αγώνες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ESAP TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ένα σημαντικό παιχνίδι έρχεται για εμάς. Ο Πήγασος έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ του. Επιπλέον, έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που παίξαμε για τον πρώτο γύρο, έτσι υπάρχει ο παράγοντας της έκπληξης. Πρώτα απ’ όλα, ελπίζω ότι οι παίκτες μας έχουν ξεχάσει όσα έγιναν στο Σούπερ Καπ, και θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αλμέιδα: «Ζήτησα συγγνώμη από τον άνθρωπο, που τον έπιασα από το λαιμό»

Στις δηλώσεις του ο Ματίας Αλμπέιδα προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απαράδεκτη συμπεριφορά, που επέδειξε μετά το τέλος του...

Στην ίδια κατηγορία