Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βιεϊρίνια: «Πάμε στη Σκωτία για να κερδίσουμε»

Δημοφιλή

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επανεμφανίστηκε στην ενδεκάδα και στις δηλώσεις του σχολίασε τόσο το ματς με τον Αστέρα, αλλά και το επερχόμενο με τη Χαρτς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Καλή είναι η αίσθηση, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και για τους παίκτες που μας βοήθησαν. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το ματς της Πέμπτης. Είναι υψηλές οι απαιτήσεις όταν παίζεις σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις, σήμερα κερδίσαμε με 3-0 με μια καλή εμφάνιση και προχωράμε. Ο κόσμος απαιτεί να βελτιωθούμε, έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες, θέλουμε να δείξουμε το πάθος, αλλά το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι μόνο η νίκη. Να συνεχίσει ο Λουτσέσκου με τις νίκες και να μας φέρνει πολλούς τίτλους. Πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτόν».

Για το ματς της Πέμπτης: «Διαφορετική διοργάνωση θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση. Η Χάρτς είναι πολύ καλή ομάδα, με περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με εμάς, αλλά θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

 


Τελευταία νέα

Έπιασε δουλειά για Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε χθες (6/5) ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν...

Στην ίδια κατηγορία