Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιεϊρίνια: «Εμείς απαντήσαμε με πρόκριση!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους «8» της Ευρώπης παίρνοντας μια μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα σκοράροντας πέντε φορές στην Τούμπα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο εμβληματικός αρχηγός του Δικεφάλου ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης και της πρόκρισης.

Ο Πορτογάλος αρχηγός μίλησε στο FORZAONLINE για την πορεία των «ασπρόμαυρων» κι όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζοντας πόσο καλή ομάδα είμαστε και τους παίκτες που έχουμε περίμενα ότι θα προκριθούμε. Το παιχνίδι μας στο Ζάγκρεμπ δεν ήταν από τα καλύτερα που κάναμε, όμως ήξερα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ντιναμό. Έπρεπε να αντιδράσουμε και για τα αποτελέσματα που φέραμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αυτό το καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση, που ήταν απάντηση για ότι περάσαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες . Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε αλλά και για την πρόκριση.»

Για την πίεση στην ομάδα και το τι άλλαξε:

« Εμείς ζούμε για αυτό. Είμαστε μαθημένοι στην πίεση και μαθημένοι να παίζουμε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με την Ντιναμό. Ζούμε για αυτά τα παιχνίδια. Φυσικά και δεν ήταν ευχάριστο το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Όπως είπα ξέραμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα έπρεπε να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ως εικόνα έδειξε τι μπορούσαμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι όλοι και όσοι ξεκίνησαν στην ενδεκάδα αλλά και όσοι μπήκαν αλλαγή στο παιχνίδι έδωσαν το 100% του εαυτού τους για την πρόκριση. Τώρα έχουμε κάποιες εβδομάδες για ξεκούραση ώστε να μαζέψουμε δυνάμεις και να συνεχίσουμε με αυτή την εικόνα στα Play Off».

Για τα ψυχικά αποθέματα του Δικεφάλου:

«Έπρεπε να αντιδράσουμε. Είναι φυσικό σε μια τόσο μεγάλη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια να υπάρχουν και πάνω και κάτω. Το θέμα είναι η αντίδραση που θα πρέπει να έχουμε. Με την Ντιναμό αντιδράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δείξαμε τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε σε τόσο δύσκολα παιχνίδια».

Για τον ίδιο, τα ρεκόρ και την απόδοση του:

«Δεν κοιτώ τους αριθμούς, δεν ήξερα ότι έκανα ρεκόρ. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Με χρειάστηκε και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου αλλά και την εμφάνιση της ομάδας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για Τούμπα

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο κύκλος προετοιμασίας της ΑΕΚ με τελευταία προπόνηση στα Σπάτα ενόψει του Κυριακάτικου (28.04) ντέρμπι...

Στην ίδια κατηγορία