Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαν σήμερα: H «φωτοβολίδα» του Βιεϊρίνια στο Αγρίνιο (video)

Δημοφιλή

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αριθμήσει κανείς τα καλύτερα γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό συμβαίνει γιατί ο Πορτογάλος πέρα από κάποιες μαγικές στιγμές, έχει πετύχει και αρκετά σημαντικά τέρματα με τα ασπρόμαυρα.

Στο παιχνίδι 16ης Μαρτίου του 2019, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν πέτυχε απλά ένα απίστευτο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά σήκωσε στις πλάτες του και ολόκληρη την ομάδα, δίνοντας το σύνθημα της ανατροπής με τον καλύτερο τρόπο.

Θυμίζουμε πως την συγκεκριμένη σεζόν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήγαινε ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Σε εκείνο το ματς, ο Παναιτωλικός κράτησε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν για ένα ημίχρονο και στην επανάληψη μπήκε μπροστά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Μπαΐροβιτς στο 55′. Με το αήττητο σερί σε κίνδυνο και την μπάλα να καίει, ο Βιεϊρίνια εξαπέλυσε ένα σουτ από 40 μέτρα με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, για το 1-1 στο 64′. Την ανατροπή για τον Δικέφαλο ολοκλήρωσε τρία λεπτά αργότερα ο Λέο Μάτος, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μάλης, Μάρκος Πάουλο (81’ Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69’ Λουσέρο), Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης, Μάνα, Ντίας (74’ Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ (Ραβζάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μάτος, Ολιβέιρα (77’ Μίσιτς), Σάκχοφ, Ζαμπά (87’ Πέδρο Ενρίκε), Λημνιός (60’ Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κανείς δεν ξεχνά τον Νάσο! (pics)

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (27/4) από την άνανδρη επίθεση στον οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, που είχε ως αποτέλεσμα...

Στην ίδια κατηγορία