Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βέροια: Μαρτυρία σοκ κατοίκου για το δυστύχημα με τις 2 νεκρές

Δημοφιλή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πατρίδα Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο όπου σκοτώθηκαν τους δύο γυναίκες, μία 68χρονη και μία 21χρονη, όταν το όχημα που οδηγούσε 64χρονος έπεσε σε στάση λεωφορείου.

Παράλληλα σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων που ήταν στο σημείο βλέποντας την 68χρονη γυναίκα να εκσφενδονίζεται μέτρα μακριά παθαίνοντας ακαριαία και την 21χρονη να τραυματίζεται βαριά και λίγο αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο Βέροιας.

Ο κ. Τσιβαλίδης, κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο Mega για όσα είδε στο φρικτό τροχαίο, ακριβώς έξω από το σπίτι του. «Στις 9 η ώρα το πρωί ακούσαμε ένα πολύ δυνατό θόρυβο. Κατεβήκαμε με την γυναίκα μου και είδαμε το αμάξι με την μούρη του να είναι μέσα στην αυλή του σπιτιού μου. Είχε ξηλωθεί ένα τσιμεντένιο τοιχίο, το οποίο δεν ξηλώνεται με τίποτα».

Και συνεχίζει ο κ. Τσιβαλίδης: «Υπήρχαν δύο άτομα στην στάση. Η μία πετάχτηκε, πέρασε την αυλή του σπιτιού μου και πήγε στο άλλο σπίτι που είναι δίπλα μου». Αναφορικά με την 68χρονη, ο κ. Τσιβαλίδης είπε ότι ήταν γείτονάς της κι ότι είναι συντριμμένος από τον θάνατό της, καθώς επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο.

Δικογραφία σε βάρος του 64χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος σχηματίζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται:

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

»Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H… αντεπίθεση του ΠΑΟΚ (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και από την Δευτέρα του...

Στην ίδια κατηγορία