Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Καμπάνα» στον ΠΟΤ Ηρακλή πριν τον αγώνα με ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα του ΠΟΤ Ηρακλή με τον Καμπανιακό (1-1), η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τιμωρήσει με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τους «κυανόλευκους».

Συγκεκριμένα, στον αγώνα με τον Καμπανιακό υπήρξε ρίψη αρκετών αντικειμένων, που προκάλεσαν τον μικροτραυματισμό της τέταρτης διαιτητή, Ανδρομάχης Τσιοφλίκη.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Γηραιός θα εκτίσει την ποινη του στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Play Out με τον ΠΑΟΚ Β, που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/4).

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

« Επιβάλλεται σε βάρος της «ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ» διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση συμμετέχει η ΠΑΕ, για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα της SuperLeague 2 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, που διεξήχθη στις 30-03-2024 στο γήπεδο του Καμπανιακού, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, πλαστικών μπουκαλιών, μεταλλικών κομματιών από τα κάγκελα και μικροαντικειμένων, πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου, την οποία και τελικά προκάλεσαν (ελαφρύς τραυματισμός στο χέρι 4ης διαιτητή του αγώνα).

Εφαρμογή του άρθρου 1Α παρ. 2 του ν. 4326/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν. 5085/2024».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία