Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βασιλόπουλος: «Yποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ΕΠΣΜ»

Δημοφιλή

Προσκεκλημένος της ΕΠΣΜ, στην εκδήλωση κλήρωσης των πρωταθλημάτων της περιόδου 2023-2024, ήταν ο Κώστας Βασιλόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του Στέλιου Αγγελούδη.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων της περσινής περιόδου και ενημερώθηκαν τα σωματεία για το νέο τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής που ετοίμασε η ΕΠΣΜ για τα σωματεία – μέλη της.

Στην διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, ο Κώστας Βασιλόπουλος τόνισε τα εξής:

«Ευχαριστώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Σάββα Δημητριάδη, για την πρόσκληση. Αποτελεί τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα σας. Ανάμεσα στους ανθρώπους που αποτελούν κομμάτι της ΕΠΣΜ, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ένωσης της χώρας.

Θέλω να σας συγχαρώ για τις πρωτοβουλίες που βάζουν την Ένωση στην ηλεκτρονική εποχή και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα σωματεία όλων των κατηγοριών για τη νέα σεζόν.

Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα στην ΕΠΣΜ με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της ΕΠΣΜ, εύχομαι πολλά ακόμα χρόνια επιτυχιών και εξέλιξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».


Τελευταία νέα

Η στιγμή της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ… από μέσα (video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να... λυγίσει την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και...

Στην ίδια κατηγορία