Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

K. Βασιλόπουλος: «Το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη»

Δημοφιλή

Στον αγιασμό του τμήματος πάλης του Α. Σ. ΠΑΟΚ, εν όψει της νέας αθλητικής περιόδου, παραβρέθηκε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης (με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη), Κώστας Βασιλόπουλος.

 

Στην αίθουσα πάλης του Α. Σ. ΠΑΟΚ, που στεγάζεται στο γήπεδο της Τούμπας, έδωσαν το παρών, οι αθλητές του συλλόγου (οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν να παρουσιάσουν πλήθος διακρίσεων) προεξέχοντος του Δημήτρη Τσεκερίδη (πρωταθλητή Ελλάδας επί 12 συνεχόμενα χρόνια) καθώς επίσης και μέλη της εφηβικής ομάδας, των νέων αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Μετά τον αγιασμό, ο πάτερ Χρήστος (γνωστός και ως παπά ΠΑΟΚ), ευχήθηκε στους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς των νεαρών αθλητών και τον έφορο του τμήματος πάλης και γενικό αρχηγό των βαρέων αθλημάτων του Δικεφάλου, Χάρη Μάλλιο, υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Κώστας Βασιλόπουλος, τόνισε τη σημασία της άθλησης για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής του τμήματος της πάλης του ΠΑΟΚ, συνεχάρη το σύνολο των αθλητών για τις επιτυχίες τους σε όλες τις κατηγορίες και εξέφρασε την πεποίθηση του για πολλά ακόμα μετάλλια και πρωταθλήματα, τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας παράλληλα πως οι επί σειρά ετών επιτυχίες του τμήματος πάλης, διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη εντός κι εκτός συνόρων.


Τελευταία νέα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του...

Στην ίδια κατηγορία