Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Βασίλης Τζακίδης: «Αν έρθουν, θα μας αγαπήσουν!»

Δημοφιλή

Σημαντική προσθήκη ποιότητας και εμπειρίας στο ποδόσφαιρο Σάλας έκανε ο ΠΑΟΚ, που ενέταξε στη δύναμη του τον Βασίλη Τζακίδη. Ο Κύπριος διεθνής, μιλά στη FORZA για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, τον αδιαπραγμάτευτο στόχο της ανόδου στη Super League, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις, από τη γνωριμία του με τη Θεσσαλονίκη.

Πως πήρες την απόφαση να αφήσεις την Κύπρο για να έρθεις στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

«Όταν με πήραν τηλέφωνο για να έρθω στον ΠΑΟΚ, έκατσα κι έψαξα. Είδα ότι ήταν στη Β’ Εθνική, ότι φέτος δημιουργήθηκε το τμήμα, αλλά όπως και να ‘χει είναι άλλο να παίζεις για έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα, πέραν του μεγέθους, είδα πως υπάρχει μεγάλη προοπτική σε αυτή την ομάδα. Έχει μεγάλους στόχους, και αποτελεί μια περιπέτεια και ένα στοίχημα που ήθελα να πάρω».

Τι έχεις συναντήσει ερχόμενος στην ομάδα; Με δεδομένο ότι έχεις αρκετή εμπειρία από το ποδόσφαιρο Σάλας;

«Τα παιδιά ουσιαστικά έχουν παίξει μόνο οκτώ παιχνίδια Φούτσαλ, αλλά βλέπω ότι υπάρχει πάρα πολύ ταλέντο. Ο κόουτς δουλεύει σωστά για να μάθουν το άθλημα. Μάλιστα, θέλουν να μάθουν σωστά το άθλημα και θα ρωτήσουν κι εμένα για κάποια πράματα. Δεν το κάνουν μόνο για να το κάνουν, γίνονται όλο και καλύτεροι, μέρα με την ημέρα».

Ποιοι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

«Ακολουθώ κι εγώ τους στόχους της ομάδας. Ένας σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει στη Β’ Εθνική, σε οποιοδήποτε άθλημα. Πρέπει να ανεβεί, πρέπει να πρωταγωνιστεί και δεν πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι από κανέναν, σε όλους τους τομείς».

Αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα;

«Υπάρχει στήριξη, άνθρωποι που τρέχουν για εμάς. Στην Κύπρο έπαιζα σε μια ομάδα που υπάρχει 25 χρόνια, και ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τώρα δεν υστερεί σε τίποτα. Υπάρχει τρομερή οργάνωση στον σύλλογο. Επίσης, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι τρομερό. Δεν έχω συναντήσει ξανά κάτι τέτοιο».

Πως περιμένεις την πρώτη σου γνωριμία με τον κόσμο;

«Ακόμα δεν έχω δει τον κόσμο μας στο ποδόσφαιρο Σάλας, αλλά έχω πάει στην Τούμπα, στο παιχνίδι με την Ελσίνκι, και έζησα κάτι απίστευτο. Ο κόσμος στηρίζει, και θέλουμε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Αν έρθουν να παρακολουθήσουν ένα, δύο παιχνίδια, είμαι σίγουρος ότι θα το αγαπήσουν».

Tι «εικόνα» είχες στην Κύπρο για τον ΠΑΟΚ;

«Εδώ και πολλά χρόνια στην Κύπρο τον ΠΑΟΚ τον ξέραμε για τον κόσμο του. Φυσικά, τα τελευταία χρόνια που η ομάδα έχει επιτυχίες, ο κόσμος στηρίζει ακόμα παραπάνω. Εμείς έτσι το βλέπαμε, δεν ξεχώριζα τον ΠΑΟΚ για κάποιον παίκτη για παράδειγμα, ξεχώριζα πάντα τον κόσμο του. Έβλεπα πράγματα στο Youtube, και μετά έζησα την απίστευτη ατμόσφαιρα με την Ελσίνκι».

Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη Θεσσαλονίκη; Πως είναι η προσαρμογή σου;

«Η Θεσσαλονίκη σαν πόλη είναι πολύ ωραία. Δέχθηκα απίστευτη φιλοξενία τόσο από την ομάδα, όσο και από την πόλη γενικότερα. Μπορεί να μην βγαίνω πολύ, αφού μένω παραπάνω στο σπίτι, ή έχω να πάω στο γυμναστήριο. Όμως όλα είναι τέλεια, δεν έχω κανένα παράπονο, προσαρμόστηκα από την πρώτη ημέρα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Το πρωί θα πάω για το τρέξιμο μου και το μεσημέρι θα πάω στο γυμναστήριο. Μετά την προπόνηση, θα επιστρέψω στο σπίτι και θα ξεκουραστώ. Σε αυτό το διάστημα θα δω μια σειρά, μια ταινία. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούμε κάποιους συμπαίκτες μου σε κάποιο σπίτι, να παίξουμε video games. Γενικότερα, θα με χαρακτήριζα «σπιτόγατο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία