Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ και αποβολή για Κρέσπο (video)

Δημοφιλή

Άσχημο βράδυ το χθεσινό (17/8) για τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ και νυν του ΑΠΟΕΛ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις και είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0 από την Τζουργκάρντεν στην Σουηδία για το πρώτο ματς των Play Off του Europa Conference League.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρέθηκαν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς δέχθηκαν το 1-0 μόλις στο 9’, όταν Νταουσβίλι έχασε την μπάλα και ο Έντβαρτσεν είδε εκτός εστίας τον Μπέλετς και τον εκτέλεσε σχεδόν από το κέντρο. Η μοναδική ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε στο 43’ με τον Εφραίμ να αγγίζει το γκολ με εκτέλεση κόρνερ.

Ο Έκνταλ σκόραρε στο 53’ με κεφαλιά από σέντρα του Φιντέλ, με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να φωνάζουν για οφσάιντ. Ο Γουίκεμ σκόραρε στο 62’ για το 3-0 με εκτός περιοχής σουτ. Στο 70’ ο Σούλερ άφησε με δέκα τους γηπεδούχους, καθώς δέχθηκε με δέκα τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κρέσπο, καθώς σταμάτησε τον Μπάντα στην αντεπίθεση, με τον Ισπανό αμυντικό να δέχεται και πάλι κόκκινη κάρτα μετά τον περσινό τελικό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και την απαράδεκτη διαιτησία του Λαόθ.

Δείτε τα γκολ, και την αποβολή του Κρέσπο στο 5.22 του video:


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία