Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μιχάι: «Μου μίλησε για την Φαμαλικάο ο Ολιβέιρα»

Δημοφιλή

Τον Νέλσον Ολιβέιρα συμβουλεύτηκε ο Ενέα Μιχάι, για να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Πορτογαλία και την Φαμαλικάο. Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα του είπε ο πρώην συμπαίκτης του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλβανός στόπερ:

«Όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στη Φαμαλικάο, μίλησα με τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και συνειδητοποίησα ότι είχαν πολύ καλή άποψη για μένα. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές στη Φαμαλικάο και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος. Πιστέψτε σε εμένα και στον σύλλογο, για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο και επιθετικό αμυντικό, που προσπαθεί πάντα να διαβάζει εγκαίρως το παιχνίδι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Έχω δει κάποια παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ξέρω πως υπάρχουν τρεις ή τέσσερις σύλλογοι που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάνω – κάτω στο ίδιο επίπεδο. Ξέρω ότι θα είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. με πολλή ποιότητα και καλούς παίκτες.

Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα μου είπε καλά πράγματα για τον σύλλογο και πως θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για μένα».


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ είπε χρόνια πολλά στον εαυτό του

O ΠΑΟΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα πραγματικά μεγάλο αφιέρωμα για τα γενέθλια του...

Στην ίδια κατηγορία