Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βαρδαλής: «Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν»

Δημοφιλή

Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς του έτυχε μια απαιτητική κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League Γυναικών, με τον έφορο του τμήματος του ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Βαρδαλή, να αναφέρει μεταξύ άλλων στις πρώτες δηλώσεις του πως ο Δικέφαλος «δεν φοβάται κανέναν».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε τη φιλοξενία του προκριματικού ομίλου στην Ελλάδα, αλλά μειοψήφησε, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια να ορίζονται στην Αυστρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα θα θέλαμε μία καλύτερη κλήρωση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, αλλά πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Η St. Polten σίγουρα είναι πολύ υψηλά στο ranking της UEFA, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα παρατήσουμε πριν παίξουμε, θα πάμε να… χτυπήσουμε και τα δύο παιχνίδια, έτσι ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Όσον αφορά την φιλοξενία του ομίλου, εμείς είχαμε πρόθεση, ωστόσο η ομάδα του Λουξεμβούργου επέλεξε την Αυστρία, και έτσι μειοψηφήσαμε. Καταλαβαίνουμε στην Ευρώπη, και ειδικότερα στην Αυστρία που πάμε, θα αγωνιστούμε σε γήπεδα υψηλών προδιαγραφών με πολύ καλές εγκαταστάσεις. Εμείς θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα!».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία