Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τσιγγάρας: «Μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα»

Δημοφιλή

Στην συνέντευξη τύπου πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπεϊτάρ, μίλησε ο Χάρης Τσιγγάρας, που αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Δικέφαλο αλλά και τα σημεία που θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα για να πάρει σκορ πρόκρισης.

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του: «Δε νιώθω καμία πίεση. Έφυγα δανεικός και παίρνω μόνο θετικά στοιχεία από εκεί. Γύρισα και είμαι καλά, ναι είχα ένα τραυματισμό, αλλά πλέον είμαι εντάξει και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Για το πρώτο παιχνίδι: «Σίγουρα είναι προτεραιότητα να μην δεχτείς γκολ ως γηπεδούχος. Ξέρουμε τι εστί η έδρα για εμάς, τι είναι η Τούμπα, σίγουρα θέλουμε να τα πάμε καλά και να κερδίσουμε».

Για τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι: «Ήταν ένα ατυχές γεγονός πέρυσι. Όπως δείξαμε και πρόπερσι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Το κακό μπορεί να συμβεί σε όλους, έτυχε και σε εμάς. Πλέον είμαστε καλά και κοιτάμε μπροστά για τα καλύτερα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πνευματικά».

Για την Μπεϊτάρ: «Έχουμε δει την Μπεϊτάρ, στο τελευταίο ματς έπαιξαν πιο αμυντικά, αν το κάνουν και εδώ θα πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί. Τους έχουμε δει, έχουμε δουλέψει πάνω στους αντιπάλους και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι. Όποιος θετικό σκορ κι αν έρθει αύριο θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Οι στόχοι στον ΠΑΟΚ είναι πάντα το νταμπλ. Τώρα κοιτάμε το πρώτο βήμα, το οποίο είναι αύριο με τη Μπεϊτάρ και μετά θα δούμε που μπορούμε -βήμα, βήμα- να φτάσουμε».

Για τη συνεργασία του με τον Σβαμπ: «Σίγουρα έχει διαφορές η συνεργασία μας συγκριτικά με πρόπερσι. Με τον Στέφανο είμαστε καλά, μιλούσαμε και όσο έλειπα ως δανεικός. Όσο μεγαλώνουμε και εγώ και αυτός γινόμαστε καλύτεροι, έχουμε καλή επικοινωνία και νομίζω ότι θα τα πάμε καλά ως δίδυμο.»

Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Η Τούμπα είναι το σπίτι μου. Εδώ μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».


Τελευταία νέα

Οι έπαινοι Λουτσέσκου για Κωνσταντέλια, η κλοπή του 2018 και το… BBC!

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, που μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, κι όχι μόνο. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία