Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσιγγάρας: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Δημοφιλή

Ο Χάρης Τσιγγάρας κλήθηκε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο σε μια δύσκολη στιγμή, μετά την αποβολή του Ντούγκλας Αουγκούστο, και συνέβαλλε στην εμφατική πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ, με το τελικό 1-4 να δίνει στους «ασπρόμαυρους» το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Ο Έλληνας μέσος, που έδωσε μάχες στον άξονα κι έδωσε την ασίστ στο γκολ του Κωνσταντελια, μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου στο Teddy Stadium, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα το έκανε «με τον δύσκολο αλλά ωραίο τρόπο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν το είχαμε έτσι στο μυαλό μας, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα νωρίς. Έπρεπε να αμυνθούμε το κάναμε πολύ καλά. Σίγουρα θα ανοιγόντουσαν οι αντίπαλοι πιο μετά για να δημιουργήσουν ευκαιρίες, θα είχαμε περισσότερο χώρο. Κερδίσαμε σκοράραμε και ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς.

Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε, έπρεπε να κερδίσουμε και να περάσουμε. Το κάναμε με ένα δύσκολο και ωραίο τρόπο, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Είναι περίεργο συναίσθημα, το έχουμε ξαναζήσει και εγώ έχω πάρει κόκκινη κάρτα, σαν ποδοσφαιριστές, ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση.

Είναι καλό για εμάς αυτό το βήμα, μπήκαμε μέσα και κάναμε αυτό που έπρεπε, σίγουρα ήταν ένα περίεργο ματς έτσι όπως εξελίχθηκε, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε, σκοράραμε, πήραμε τη νίκη, πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε. Σίγουρα αποκτάμε περισσότερη χημεία, θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες, πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε και να περάσουμε την Χάιντουκ».


Τελευταία νέα

H… επανάσταση της FORZA

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία