Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τσέκαρε τις εγκαταστάσεις του Πανσερραϊκού ο Γκαρσία

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε τις προηγούμενες ημέρες, ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, για να τον καθοδηγήσει τη Super League, μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου, ως πρωταθλητής του Βορείου ομίλου. Μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός, που μετά από δεκαπέντε χρόνια σχεδόν αδιάληπτης παρουσίας (με εξαίρεση μια μικρή «παρένθεση» στη Ξάνθη), ετοιμάζεται να αφήσει τον ΠΑΟΚ και τον πάγκο της δεύτερης ομάδας, για να δοκιμάσει στη μεγάλη κατηγορία.

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο, με βάσει τα όσα προκύπτουν από τις Σέρρες, ο Πάμπλο Γκαρσία ταξίδεψε στην πόλη, χθες, Παρασκευή (23/6). Σε αυτή την επίσκεψη συναντήθηκε με τους ανθρώπους τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού στα γραφεία της ομάδας, ενώ περιηγήθηκε τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, όσο και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Πλέον απομένει η λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη (είχε συμβόλαιο μέχρι και την επόμενη σεζόν), για να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στις επίσημες ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ, για τη δεύτερη ομάδα, ολοκληρώνεται και τυπικά στο τέλος του μήνα.


Τελευταία νέα

Παρακολουθούν την κατάσταση του Εκόνγκ στην Νιγηρία

Ο Γούιλιαμ Τροστ Εκόνγκ τραυματίστηκε στα πρώτα παιχνίδια με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο συνέχισε να αγωνίζεται,...

Στην ίδια κατηγορία