Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τσάμπι Αλόνσο: Η ιδιαίτερη ρήτρα για Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Λίβερπουλ

Δημοφιλή

Ο Τσάμπι Αλόνσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει εντυπωσιάσει αρκετό κόσμο με τη δουλειά του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Την περασμένη σεζόν οι «ασπιρίνες» έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Europa League, όπου αποκλείστηκαν από τη Ρόμα, ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισαν στην έκτη θέση. Παράλληλα φέτος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga, όντας μάλιστα αήττητη.

Κάπως έτσι, ο Ισπανός τεχνικός έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ομάδων. Ήδη στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις φήμες να λένε πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος λέγεται πως θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας από τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με την BILD ο παλαίμαχος μέσος έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, στην οποία αναφέρεται πως έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει για μία εκ των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Το συμβόλαιό του με τη Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και μέχρι στιγμής ο Ισπανός, σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε πει πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στις «ασπιρίνες».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Τούμπα (video)

Παροξυσμός επικρατεί στο στάδιο της Τούμπας προ του Άρης-ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να... συντονίζουν τους δέκτες τους...

Στην ίδια κατηγορία