Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τροστ-Έκονγκ: «Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα»

Δημοφιλή

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ, ο οποίος έφτασε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Ο έμπειρος αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε μεταξύ άλλων πως επικοινώνησε με Ράζβαν Λουτσέσκου και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Ολλανδία μόλις ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις. Στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι τουλάχιστον την Τετάρτη (5/7) ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας, να βρίσκεται στο Τέχελεν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα και θέλω να ξεκινήσω όσο γίνεται γρηγορότερα. Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα, το γήπεδο και το κλαμπ γενικότερα.

Για το αν έχει μιλήσει με τον Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Μιλήσαμε ναι. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για να με πείσει να έρθω στον ΠΑΟΚ. Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα τελειώσουμε με τα διαδικαστικά όσο γίνεται γρηγορότερα και θα πετάξω για Ολλανδία για να ενσωματωθώ άμεσα με την ομάδα».

Για τις σχέσεις φιλίας που διατηρεί με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

«Ναι είμαστε καλοί φίλοι με τον Ντιέγκο. Μιλήσαμε πρόσφατα και μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο. Ήταν πολύ χαρούμενος εδώ τα 7 χρόνια που αγωνίστηκε για την ομάδα και μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία