Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τρομερό buzzer beater από Οζντόεφ! (video)

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League εισέρχεται ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως το αγωνιστικό τμήμα συνέχισε την προετοιμασία του με μία… διαφοροποίηση. Επί της ουσίας, οι καιρικές συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία έστειλαν το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας με το προπονητικό «ραντεβού» να είναι εκ νέου αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του Κυριακάτικου ντέρμπι.

«Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε αμυντικούς κι επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά στα τελειώματα και τις τοποθετήσεις» επισημάνθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συν τοις άλλοις έχοντας αναγραμμένο μόνο τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο ιατρικό δελτίο. Ως είθισται το PAOK TV φρόντισε να απομονώσει τα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα της σημερινής (26/01) προπόνησης, με το buzzer beater του Μαγκομέντ Οζντόεφ να… μαγνητίζει τα βλέμματα στο φινάλε.

«Στην τελευταία φάση κρίθηκε το δίτερμα της Παρασκευής στην Τούμπα» ειπώθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ που έβαλε στο… κλίμα το φίλαθλο κόσμο του δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τους «πράσινους»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προφυλακίστηκε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη προφυλακίστηκε. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον γνωστό με το...

Στην ίδια κατηγορία