Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το «αντίο» του Ότο στη Γουλβς

Δημοφιλή

Από πλευράς Γουλβς κατέστη εξαρχής σαφές πως δεν υπολόγιζαν στις υπηρεσίες του Γιόνι Ότο και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε εξαιρετικά τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν γύρω από το μέλλον του με γνώμονα την ενσωμάτωσή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (27/01) προκειμένου να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος της μεταγραφής του στους «ασπρόμαυρους» και έκτοτε να πέσουν επισήμως οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Αφορμή δοθείσης από την αποχώρησή του από τους «Λύκους» δε ο Γιόνι Ότο σε προσωπική του τοποθέτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram επικοινώνησε το «αντίο» του στην πρώην ομάδα του, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «Πεντέμισι χρόνια στο στη Γουλβς. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέλος αυτής της ομάδας και που με στηρίξατε σε όλους τους τραυματισμούς μου καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μου στην Αγγλία. Η οικογένειά μου μεγάλωσε εδώ και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ήμασταν μέρος των Λύκων».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonny Otto (@jonnyotto19)

Κλείνοντας την ανάρτησή του πρόσθεσε «μία φορά Γουλβς, για πάντα Γουλβς». Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο συνεργασίας του έμπειρου μπακ έχει διάρκεια ενάμιση έτους (έως και το καλοκαίρι του 2025) με την υποσημείωση πως θα καρπωθεί το ποσό των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό...

Στην ίδια κατηγορία