Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Τρίποντο» με υπογραφή Γκορντεζιάνι! (video)

Δημοφιλή

Την πρώτη του επίσημη νίκη κατάφερε να πάρει σήμερα (11/11) ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Πιο συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπράντονιτς κινήθηκε όμορφα από τα δεξιά και έκανε ένα γύρισμα, δίνοντας μισό γκολ στον Γκορντεζιάνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ, κάνοντας το τελικό 1-0 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο σκόρερ του Δικεφάλου τράβηξε και πάλι τα βλέμμα αλλά για τον λάθος λόγο.

Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» χτύπησε εκτός φάσης τον Θανάση Παπαγεωργίου, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Έτσι από 48΄και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ Β αγωνίστηκε με έναν παίκτη λιγότερο.

Ένα λεπτό πριν τα ενενήντα ο Τσιάρας έδειξε την άσπρη βούλα, θεωρώντας πως ο Ταχλιμανίδης υπέπεσε σε παράβαση μετά την έξοδο του και την σύγκρουση με τον Όγκμποε.

Ο Κώστας Πλέγας δεν κατάφερε να βρεί δίχτυα από τα έντεκα βήματα, καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τασιούρας, Μιχαηλίδης (46′ Κωττάς), Μορικέλι, Κιτσάκης (75′ Μελετίδης), Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός (57′ Δαρέλας), Μπράντονιτς (63′ Σπυρίδης), Σπυράκος, Γκορντεζιάνι.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος (36′ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού (62′ Μαΐδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (62′ Αντράντα), Θωμαΐδης (55′ Μαυριάς), Νικολιάς, Πεντρόσο, Όγκμποε.

 


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία