Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τριλυράκης: «Στόχος μας να “καθαρίσει” η ΚΑΕ – Δε θα γίνει κάποια αλλαγή για την ώρα»

Δημοφιλή

Για το τεράστιο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τουρκία επί της Γαλατάσαραϊ, στην πρεμιέρα τον ομίλων του BCL, μίλησε ο Βασίλης Τριλυράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106,1» και στην εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

Για το αν υπάρχει κούραση:

«Αν κερδίζεις και κάνεις και τέτοιες μεγάλες νίκες, δεν υπάρχει κούραση. Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Ήταν μεγάλη και σημαντική η χθεσινή νίκη, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα που πηγαίνει για την πρωτιά και για το τρόπαιο στο BCL. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πήγαμε πολύ καλά. Οι Τούρκοι στην φιλοξενία είναι όπως είμαστε κι εμείς, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για τη σημασία της νίκης και την πίεση:

«Είναι μία νίκη ψυχολογίας, είναι μεγάλη υπόθεση να κερδίζεις έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Σου δίνει ψυχολογία και δίνει και στους παίκτες τη δυνατότητα να φανούν, όπως έγινε και χθες. Δίνει -φυσικά- και ένα ερέθισμα στον κόσμο, για να έρθει στο γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε. Είναι μεγάλη υπόθεση -από πολλές απόψεις- το γεμάτο Παλατάκι με την πίεση που δημιουργεί.

Τώρα, στο παιχνίδι με το Περιστέρι θα υπάρχει η πίεση του “πρέπει” και χθες, δεν υπήρχε αυτό. Το άγχος το είχε η Γαλατασαράι. Οι παίκτες μας έπαιξαν χωρίς άγχος και ήρθε το αποτέλεσμα. Στο ματς με το Περιστέρι θα είναι σε εμάς η πίεση, αλλά πιστεύω ότι θα τα πάνε όλα καλά».

Για την προσπάθεια που γίνεται στoν τομέα των χρεών:

«Όταν έχεις φτάσει στο 60-70% του χρέους, λες ότι είσαι πιο κοντά στον τελικό στόχο. Όσο μικραίνουν τα ποσά είναι καλό. Έφυγαν τα πιο μεγάλα και συνεχίζουν να φεύγουν. Αυτός είναι κι ο πρώτος στόχος μας. Να καθαρίσει η ομάδα και μετά, να έρθει ένας επενδυτής και να πάει την ομάδα εκεί που πρέπει. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δώσουμε το χρόνο στους παίκτες να δείξουν τι μπορούν. Ο Γκίλμορ είναι ένα παράδειγμα. Θέλει υπομονή και θα έρθουν ωραία πράγματα».

Για την ομάδα ποδοσφαίρου:

«Είμαστε σε καλό φεγγάρι, αν κι οι διακοπές δεν κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και τον Ατρόμητο και θα πάμε στην Αμπερντίν με καλή ψυχολογία. Πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε στο Europa Conference League».

Για το αν υπάρχει σκέψη για προσθήκη παίκτη ή αλλαγή στο ρόστερ;

«Δεν σκεφτόμαστε κάτι ούτε για 7ο ξένο, ούτε για κάποια αντικατάσταση. Περιμένουμε να δούμε κάποιους παίκτες να βγάλουν αυτά που θέλουμε στο παρκέ και μετά θα δούμε».


Τελευταία νέα

Έμαθε μέρα και ώρα για τον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον ΑΕΣΧ Πυλαίας,...

Στην ίδια κατηγορία