Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ: Απογευματινή προπόνηση με επιστροφές

Δημοφιλή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με πρώτο… εμπόδιο του Δικεφάλου, γι’ αυτόν το νέο κύκλο απαιτητικών αγώνων, να αποτελεί ο Ατρόμητος, τον οποίο και θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (22/10) στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δει στην σημερινή (19/10) προπόνηση να μπαίνουν με την ομάδα οι διεθνείς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανος Τζίμας και πλέον θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του.

Στην χθεσινή (18/10) προπόνηση να θυμίσουμε πως ο Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Φιλίπε Σοάρες, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν να αποτελούν τα μοναδικά πρόσωπα στο ιατρικό δελτίο του Ρουμάνου τεχνικού. Σήμερα, το… μενού για τον ΠΑΟΚ έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.


Τελευταία νέα

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ

Την τελευταία πρόβα τους πριν τον «τελικό» με τον Άρη, πραγματοποιούν το απόγευμα του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το...

Στην ίδια κατηγορία