Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τριλυράκης: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και εμείς θα παλέψουμε»

Δημοφιλή

Τους αντιπάλους του για τους ομίλους του BCL έμαθε ο ΠΑΟΚ, που θα μπει από νωρίς στα «βαθιά», αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και την Γαλατάσαραϊ, που αποτελεί μια «σταθερά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρά την μέτρια περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» θα περιμένουν την ολοκλήρωση των προκριματικών για να μάθουν τον τρίτο τους αντίπαλο στον όμιλο. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Βασίλης Τριλυράκης εκπροσώπησε τον Δικέφαλο στην κλήρωση του Basketball Champions League, αλλά και στην καθιερωμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφεία της διοργάνωσης στη Γενεύη.

Για την κλήρωση τόνισε ο ίδιος:

«Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Είναι όμως και ένας όμιλος με πολύ εμπορικά παιχνίδια και ταξίδια που δεν θα ταλαιπωρήσουν την ομάδα μας, περιμένοντας βεβαίως και την ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά», σχολίασε αρχικά ο κ.Τριλυράκης και πρόσθεσε: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας και εμείς θα παλέψουμε, όπως πάντα για το καλύτερο, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Θα είναι μία σειρά αγώνων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας που ανταποκρίνονται ήδη με μεγάλο ενδιαφέρον στα εισιτήρια διαρκείας, να έρθουν ακόμη πιο κοντά μας, να είναι στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα, γιατί μόνο μαζί είμαστε πιο δυνατοί και μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα». Ο κ.Τριλυράκης πραγματοποίησε και τις πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους των ομάδων που θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟΚ, προτού ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Με πρώην του ΠΑΟΚ η Ζαλγκίρις είναι πρώτη!

Με πρώτο σκόρερ τον Ντεμέτρι Ρίβερς η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε εύκολα με 102-78 τη Νεβέζις για τη λιθουανική λίγκα...

Στην ίδια κατηγορία