Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τριήμερο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του αστυνομικού

Δημοφιλή

Τριήμερο πένθος στην Ελληνική Αστυνομία κηρύσσεται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου εξαιτίας του θανάτου του αστυνομικού που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πένθος θα διαρκέσει από σήμερα 27 έως και τις 29 Δεκεμβρίου 2023 «εξαιτίας του θανάτου του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

«Η τραγική απώλεια του αστυνομικού, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης, έχει προκαλέσει θλίψη και συντριβή σε όλη την ελληνική κοινωνία», σημειώνει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή η κηδεία του

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη θα γίνει στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (29/12). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο και η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία