Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρέλα στην Πόρτο με Κονσεϊσάο

Δημοφιλή

Η Πόρτο έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως τελικό το τρόπαιο στην Πορτογαλία σήκωσε η Μπενφίκα, η οποία τερμάτισε στην κορυφή της κατάταξης συγκεντρώνοντας συνολικά 87 βαθμούς. Όμως η εξαιρετική χρονιά των «Δράκων» έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών, οι οποίοι τρέφουν ελπίδες πρωτιάς για την επόμενη χρονιά.

Ο «αρχιτέκτονας» της ομάδας, Σέρχιο Κονσεϊσάο, μετά την καλή σεζόν με την ομάδα του θέλησε να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί. Όμως η ομάδα τον ακολουθεί και στην άδεια του, αφού όσο ο ίδιος απολάμβανε την ομορφιά της θάλασσας, εμφανίστηκε ένα… αεροπλάνο που κουβαλούσε ένα πανό στο οποίο αναφερόταν το μήνυμα: «Σέρχιο φέρε στην Πόρτο το πρωτάθλημα».

Ο ίδιος, πάντως, μπήκε στον παλμό και άρχισε να τραγουδάει συνθήματα υπέρ της ομάδας του, την ώρα που στο χέρι του βρισκόταν ένα πούρο. Παρέα βρισκόταν και ο γιος του προπονητή, όπου στηρίχθηκε στην πλάτη του πατέρα του για να δει και εκείνος το πανό. Φυσικά, ο Κονσεϊσάο δεν άφησε… αναπάντητο το μήνυμα των φίλων της ομάδας, λέγοντας από μεριάς του πως θα το παραπέμπει στον πρόεδρο του κλαμπ το αίτημα.


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία