Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρελά λεφτά για τον Αμπέλ Φερέιρα!

Δημοφιλή

Ο Αμπέλ Φερέιρα δέχθηκε τεράστιο πρόταση από την Αλ Σαντ του Κατάρ προκειμένου να γίνει προπονητής της. Μάλιστα, οι Καταριανοί είναι πρόθυμοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου. Τις τελευταίες ώρες βγαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο 33 εκατομμυρίων στον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Οι διαπραγματεύσεις, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πολύ προχωρημένες και αναμένεται να οριστικοποιηθούν, όταν τελειώσει η σεζόν στη Βραζιλία, δηλαδή στις 6 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η Αλ Σαντ θα αποζημιώσει την Παλμέιρας, αφού ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη ομάδα, με τον Πορτογάλο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στο Κατάρ. Όσον αφορά την ρήτρα του Φερέιρα στην Παλμέιρας αυτή είναι στα τρία εκατομμύρια.

Πάντως από την πλευρά του ο σύλλογος από την Βραζιλία δεν έχει κάτι στα χέρια του και θεωρεί πως ο Πορτογάλος θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, που ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2024, με τον Φερέιρα όμως να μην διαψεύδει το θέμα για το ενδιαφέρον και τις διαπραγματεύσεις με τους Καταριανούς.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία