Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τρελά λεφτά για Σάντος στην Τουρκία

Δημοφιλή

Προ λίγων ημερών γνωστοποιήθηκε το deal που επήλθε μεταξύ Φερνάντο Σάντος και Μπεσίκτας έως και τον Ιούνιο του 2025, με το τουρκικό κλαμπ να αφήνει στην άκρη την προοπτική επιστροφής του Μιρτσέα Λουτσέσκου εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Πορτογάλο τεχνικό με θητεία μεταξύ άλλων και στον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς τουρκικών ΜΜΕ επιχειρήθηκε ένα πρώτο «σκανάρισμα» του βιογραφικού και των παραστάσεών του αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «σχεδόν κανείς δεν το περίμενε, αλλά ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να αναλάβει μετά από χρόνια δουλειά σε σύλλογο» φέρνοντας συν τοις άλλοις στην επιφάνεια και λεπτομέρειες αναφορικά με το συμβόλαιό του. Πόσα λοιπόν θα εισπράξει ο πολύπειρος Πορτογάλος τεχνικός από τη θητεία του στην Τουρκία;

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Fanatik.com «αναμένεται να λάβει το ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που δεν είχε εισπράξει ούτε καθ΄όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της Πολωνίας. Δεν είναι γνωστό ακριβώς πόσο πληρώθηκε από την πολωνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, υποτίθεται ότι ήταν περίπου 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα, δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως».

Ένας άνθρωπος που θα διευκολύνει την καθημερινότητά του στην ομάδα είναι ο Σερντάρ Τοπράκτεπε, με τον οποίο ο Φερνάντο Σάντος είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν ενώ «εκτός αυτού όλο το προσωπικό θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχε στην εθνική ομάδα της Πολωνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία