Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρεις υποψηφιότητες για τo Top Play του Σεπτεμβρίου (vid)

Δημοφιλή

Υποψήφιοι για το Play του Σεπτεμβίου είναι οι Τάισον, Βιεϊρίνια και Κοτάρσκι, με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν εδω.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Πρώτος υποψήφιος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ένα ακόμα δείγμα της τεράστιας ποιότητας του. Ο αρχηγός του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι μπήκε ως αλλαγή στο 85′ και με μία εξαιρετική μπαλιά, διέλυσε την αμυντική γραμμή των Φινλανδών, έβγαλε μόνο του τον Τάισον, ο Βραζιλιάνος σέρβιρε στον Μπράντον και αυτός έκανε το 1-3.

Επόμενος υποψήφιος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Ο Κροάτης κίπερ στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις. Κορυφαία όλων η απόκρουση στο σουτ του Άγγελου Λιάσου.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Τάισον . Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας έκανε μια υπέροχη ενέργεια. Πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε μία επέλαση, την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Τόμας Μουργκ και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

Παρακάτω το βίντεο με τις τρεις κορυφαίες φάσεις:


Τελευταία νέα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για...

Στην ίδια κατηγορία