Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρεις γκολάρες, ένα βραβείο! (video)

Δημοφιλή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) τις τρεις υποψηφιότητες για το καλύτερο γκολ του Μαρτίου, όπου υποψήφια είναι τρία τέρματα, τα δύο από τον Μπράντον Τόμας και ένα του Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Τρία όμορφα και κομβικά γκολ, δύο διαφορετικοί σκόρερ. Ποιο είναι το δικό σας Regency Casino Best Goal Μαρτίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο πρώτος που μπαίνει στην κουβέντα με δύο υποψηφιότητες είναι ο Μπράντον Τόμας. Ξεκινάμε με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Τάισον είδε τον Ισπανό φορ στο δεύτερο δοκάρι, έκανε τη σέντρα, από στάση (!) και ο Μπράντον με μία εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, έκανε το 3-0 και έδωσε σκορ πρόκρισης στον Δικέφαλο.

Και συνεχίζουμε με ένα άψογο επιθετικό transition. Μία σχεδόν ποιητική ομαδική προσπάθεια. Ένα γκολ βγαλμένο από τα όνειρα κάθε προπονητή. Ο Μεϊτέ πήρε τη μπάλα πίσω από το χώρο του κέντρου, απέφυγε τον Τσέριν και έφτασε έξω από μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, έβγαλε μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μουργκ ο οποίος έσπασε τη μπάλα στον Μπράντον για το 1-2.

Δεύτερος και τελευταίος υποψήφιος ο Κίριλ Ντεσπόντοφ . Στην αναμέτρηση κόντρα στο Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, ο Βούλγαρος εξτρέμ βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, ο Ράφα Σοάρες τον είδε, πάσαρε και ο Ντεσπόντοφ με ένα δυνατό, πανέμορφο τελείωμα με το εξωτερικό, έκανε το 0-1 στο 2ο λεπτό του αγώνα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας».

Μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας γκολ με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία