Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Τρέχει» για ΠΑΟΚ ο Ντραγκόσφκι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την μεγάλη αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League και στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή, μιας κι έγινε δεκτό το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των Play Off, προκειμένου να διευκολυνθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδα.

Με την επανέναρξη, ο Δικέφαλος θα κατέβει στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν διαθέσιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως όλα δείχνουν, τον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Ο Πολωνός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», με τα αποτελέσματα ωστόσο να δείχνουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, με αποτέλεσμα να θεωρείται πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους», που είναι προγραμματισμένο για τις 31/3, στις 18:00.

Συγκεκριμένα, η μαγνητική έδειξε πως ο 26χρονος γκολκίπερ έχει υποστεί απλά ένα οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει θεραπείες για να το ξεπεράσει και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία