Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τραβάει τα βλέμματα ο Μπράντονιτς

Δημοφιλή

Η καλή εκκίνηση του Βλάντιμιρ Μπράντονιτς στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τον ΠΑΟΚ Β δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Ο νεαρός Βόσνιος βρίσκεται στα καλύτερά του από τότε που αποφάσισε να αφήσει την πατρίδα του για να δοκιμαστεί στο εξωτερικό.

Η περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον ακραίο επιθετικό, διότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο φέτος έχει ήδη σημειώσει τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε πέντε αναμετρήσεις με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναμφίβολα, η πορεία του είναι αξιοσημείωτη με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου και για το λόγο αυτό η περίπτωσή του αρέσει στο εξωτερικό. Μάλιστα, ομάδα από την πατρίδα του και συγκεκριμένα η Σαράγεβο έχει στη μεταγραφική της λίστα το όνομα του Μπράντονιτς.

Δημοσιεύματα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη κάνουν λόγο για μια αξιόπιστη λύση επιθετικά, που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της πατρίδας του, μιας και είχε αναδειχθεί ο καλύτερος νεαρός παίκτης του πρωταθλήματος. Αξίζει να επισημανθεί πως ο 22χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως τον Δεκέμβριο του 2024.


Τελευταία νέα

Ξεκούραση πριν την τελική ευθεία

Το διήμερο ρεπό τους θα απολαύσουν τις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να δίνει...

Στην ίδια κατηγορία