Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Τους εύχομαι να ζήσουν ό,τι κι εμείς…»

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και για τον Αρη έκανε αναφορά ο Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Βρίσκομαι και εγώ και η ομάδα σε ένα υψηλότερο σημείο σε σχέση με τον Άρη. Και εγώ αλλά και εμείς ως ομάδα εύχομαι στους οπαδούς του Άρη να ζήσουν ό,τι ζήσαμε εμείς και να έρθουν στην θέση μας για όσα έχουμε καταφέρει και να νιώσουμε την περηφάνεια που νιώσαμε εμείς τα τελευταία χρόνια». Δεν είμαι αλαζόνας, ο Άρης πρέπει να προχωρήσει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο μας με βάση τα όσα έχουμε καταφέρει…» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα κλεψίματα που επιχείρησε ο ΠΑΟΚ στον άξονα και τι έλειψε από την ομάδα: «Είμαστε ακόμα στην αρχή και όταν είσαι στην αρχή τα πράγματα πάντα φαίνονται πιο μεγάλα. Έχω ένα διαφορετικό γκρουπ παικτών με διαφορετικά στοιχεία, δεν θέλω να μιλήσω για την ηλικία, είναι κάτι διαφορετικό αυτό. Θα πρέπει να βρούμε χημεία και αυτό δεν είναι εύκολο ειδικά με τον τρόπο που θέλουμε να αγωνιστούμε σε κάθε παιχνίδι. Δείξαμε πολύ μεγάλη θέληση να κερδίσουμε και εμείς και ο Άρης. Καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει. Κατά την διάρκεια του αγώνα είχαμε αρκετές λάθος επιλογές, που ήρθαν από την έλλειψη καθαρού μυαλού λόγω του πάθους που υπήρχε. Μπορώ να σας πω ότι ήθελα να παίξουμε διαφορετικά, αλλά απέναντι μας είχαμε μια ομάδα με ποιότητα. Λόγω αυτού, το αποτέλεσμα πήγε στην ισοπαλία. Η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ θα είχε περισσότερες πιθανότητες σε αυτά τα παιχνίδια που δεν έχουν πολλές φάσεις».

Τι θα άλλαζε στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας: «Αρχικά, θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την μαχητικότητα των παικτών μας και το πως μπήκαμε στις φάσεις. Θα ήθελα να ελέγξουμε περισσότερο το παιχνίδι, όπως στα άλλα παιχνίδια. Προετοιμαστήκαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά όπως έχω πει είμαστε στην αρχή ακόμα και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Το παιχνίδι με τον Άρη μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Δεν κάναμε βήμα πίσω σήμερα, ούτε μείναμε στα ίδια. Οι παίκτες αντέδρασαν καλά, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, είμαστε μια ομάδα που προετοιμάζεται για να παίζει σε κάθε παιχνίδι για να προσπαθεί να κυριαρχεί. Παρουσιάσαμε στοιχεία που είχαμε και τα άλλα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος, συνεχίσαμε σε κάποια. Κρατάμε την μαχητικότητα και πρέπει να προσθέσουμε διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα μας».


Τελευταία νέα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων από την ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες (18/4) από την ΕΜΥ αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Σύμφωνα...

Στην ίδια κατηγορία