Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οριακά τα βασικά, υπάρχει… έλλειμμα!

Δημοφιλή

Του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ξεκινάω από το… τέλος! Κυριολεκτικά δεν… υπάρχει η κόκκινη κάρτα που δέχεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί, αποτελεί ανακάλυψη του Γκοντίνιο και ο συμπατριώτης του στο VAR όφειλε να τον διορθώσει.

Πάμε τώρα στην ουσία. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί για κανένα λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που κατέκτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σύμφωνοι, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, φρόντισε να μην το χάσεις! Αυτό έκανε ο Δικέφαλος κόντρα στον Άρη, αδικώντας κατάφορα όμως τον εαυτό του!

Θα ήταν πραγματικά κρίμα οι «ασπρόμαυροι» να έφευγαν από το Χαριλάου με άδεια χέρια αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, με βάση την εμφάνισή τους, δεν άξιζαν το «διπλό» που θα τους διατηρούσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Με εξαίρεση τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, όλοι οι υπόλοιποι που πάτησαν στο χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης», αρκέστηκαν στο να κάνουν τα… βασικά! Το σημαντικότερο όμως είναι άλλο!

Όλα στο ποδόσφαιρο ή σχεδόν όλα, έχουν την εξήγηση τους! Όπως και κόντρα στον  Παναιτωλικό, όπως και κόντρα στον Ατρόμητο, έτσι και χθες έγινε εύκολα αντιληπτό πως… κάτι λείπει από τη μεσοεπιθετική και την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ!

Γενικά, υπάρχει έλλειμμα ποιότητας , ειδικά λείπει ο επιτελικός μέσος που θα κάνει τη διαφορά είτε με μία πάσα, είτε με μία ατομική ενέργεια είτε με μία τελική προσπάθεια, όπως… λείπει εδώ και καιρό ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και ο επιθετικός που θα σκοράρει ένα γκολ ανά δύο προσπάθειες, από τη στιγμή που ο Νέλσον Ολιβέιρα εξακολουθεί να μην βρίσκεται στην ιδανική κατάσταση!

Κάπως έτσι, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν μία τεράστια ευκαιρία να πάρουν ένα «διπλό» που θα τους έδινε τεράστια ώθηση, απέναντι σε έναν Άρη που πιστοποίησε σε ένα ακόμα ματς πως είναι προβληματικός παρά την υπερβολική… διαφήμιση από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τους… φίλους του!

Πλέον, με κανέναν να μην μπορεί να πει με σιγουριά το αν ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευτεί προς όφελός του τις δέκα ημέρες που έχει στη διάθεσή του για «διορθωτικές» κινήσεις, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να κρατήσουν τα θετικά των τριών πρώτων αγωνιστικών και να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στην επίθεση, όντας υποχρεωμένοι να «κλείσουν» την πρώτη τετράδα αγώνων τους στο πρωτάθλημα με δέκα βαθμούς!

 

 


Τελευταία νέα

BMW M2: Βελτιωμένες και έτοιμες για πίστα!

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και...

Στην ίδια κατηγορία